Affiliate Marketing Myths

Duizeligheidsklachten

Er zijn zoveel verschillende mythen op internet over dat het Duizeligheidsklachten  bijna onmogelijk is om te weten welke waar is en welke niet. Dit artikel hoopt te kunnen identificeren welke waar zijn en welke gewoon leugens zijn.

Hier zijn vier van de meest voorkomende mythen en schema's die tot rust moeten worden gebracht.

U hoeft alleen bepaalde URL's aan uw kopers te verstrekken en de e-mailboxen van uw kopers met die URL's te vullen.

De waarheid is dat u toestemmingslijsten moet doorlopen en dat de e-mails van uw kopers niet hoeven te worden doorgestuurd naar uw aangesloten pagina. Het insluiten van partner-URL's in uw e-mails is OK, omdat knoppen, tekst en de inhoud van e-mails kunnen worden gebruikt om uw aangesloten producten te promoten, maar hier wordt het een beetje ingewikkelder.

U kunt uw gelieerde URL's promoten in uw e-mails, maar uw kopers kunnen dat niet. De waarheid is dat kopers duizenden mensen kennen die ze kennen en vertrouwen, en een beetje gezond verstand zorgt ervoor dat ze je e-mail lezen en op je gelieerde links klikken.

Het is onwaarschijnlijk dat kopers een banneradvertentie of een aangesloten URL van u aannemen, maar ze zullen uw e-mail verwijderen als ze deze in hun inbox openen en een verkooppagina vinden. Het vertrouwen tussen de twee moet boven verwachting zijn en dit betekent dat u uw gelieerde producten en threads moet promoten op forums die gerelateerd zijn aan uw niche en product.

Uw gelieerde pagina's mogen nooit het geheel van uw e-mails zijn, de inhoud van uw e-mails moet geschikt zijn voor de koper om te lezen na voltooiing van hun aankoop.

openhartig enthousiasme kan in uw e-mails worden geschreven, evenals domme fouten. Zolang u positief en open en eerlijk bent in uw e-mails aan uw kopers, zullen zij geld aan uw website geven.

Het opbouwen van een e-maillijst is de gemakkelijkste manier om van uw affiliate-marketingbedrijf een succes te maken, op voorwaarde dat de e-mails zorgvuldig en vakkundig zijn geschreven. Zorg ervoor dat u zich richt op kopers – mensen die al hebben besloten dat ze het product dat u promoot leuk vinden.

Zoals bij elk offline bedrijf, is affiliate marketing een echt bedrijf en vereist daarom toewijding en hard werken. Dit geldt zowel vanuit huis als vanuit een bedrijfspand.

Kies een nicheproduct waar veel vraag naar is in de markt. Het trefwoordonderzoek is van vitaal belang voor uw succes bij het vinden van kopers van het gekozen product.

Het is waarschijnlijk dat u wat tijd moet besteden aan het onderzoeken van de zoekwoorden voor uw product. Er zijn twee manieren om dit aan te pakken. U kunt ofwel een hulpprogramma voor trefwoordonderzoek gebruiken dat u zal helpen bij het bepalen van de juiste trefwoorden en betekenis van uw advertenties. Je kunt ook nadenken over het maken van je eigen advertentie, wat natuurlijk meer tijd kost.

U moet een nieuwsbrief maken die u naar uw mailinglijst stuurt. Een aanwijzing bij het maken van uw mailinglijst vindt u in het volgende hoofdstuk.

Het is essentieel dat u weet wie uw klanten zijn. Dat is de belangrijkste reden om uw mailinglijst op te bouwen. In het volgende hoofdstuk van dit artikel krijgt u een idee van hoe u uw mailinglijst in uw voordeel kunt verzamelen en gebruiken.